RSS Feed

Website’s

0

Tegenwoordig maak ik ook `website’s´.

Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby zeg maar.

Ik had altijd al een site, sinds ik internet had volgens mij en mijn vrouw ook. Toen moest er een webshopje bij komen  ( http://www.silkfromheaven.com ) deze heb ik met een open source programma gemaakt .Dat is gratis maar niet klik en klaar, je hebt er wat hosting ruimte, php ruimte en ervaring voor nodig. Dat heb ik me een beetje aangeleerd met vallen en opstaan.

Voor mijn eigen hosting, die ik bij dds had, liep ik tegen wat problemen aan welk me steeds meer ging irriteren. Ik had best wel wat vrienden aangebracht bij dds maar helaas konden/wilde ze mij niet helpen het leven van de webshop te vereenvoudigen. Via mijn zusje kwam ik in contact met bnbhosting. Deze mannen zijn goed, snel en goedkoop.

Maar met een hosting heb je nog geen site. Het maken daar van is toch voor veel mensen een drempel.

Bij voorkeur gebruik ik  WORDPRESS. Dit is een blogstijl website ( bv de blog van fabandluxury curves) maar deze kun je op 1001 manieren inrichten. Zelfs zo dat je niet meer ziet dat het een blog is zoals bv de site van vaneunen.nl 

Deze site heb ik gemaakt in opdracht van een markertingbureau. En het bewijst dat een knappe site helemaal geen vermogen hoeft te kosten.

Maar een andere stijl kan ook. Zo heb ik recent de site van Arjen er bij gekregen. Deze site was door een ontwerper gemaakt maar kon deze door prive omstandigheden niet meer beheren. De site is gemaakt in Joomla. Wat op zich goed werkt maar voor een kleine site wel wat bewerkelijk is.

Wat ik evt kan aanbieden is een domeinnaam met email. Dan heb je een eigen domein met een daarbij behorend email adressen.

Of een  een domeinnaam, email en de website. Allemaal niet voor een te gek bedrag, want ik doe het om mijn eigen kosten een beetje te drukken.

Deze diensten bied ik aan via het bedrijf van mij vrouw dus gewoon met een factuur.

Mocht je interesse hebben dan kun je me mailen op rik@rjwerf.nl

 

De site’s die ik nu beheer:

 

www.rjwerf.nl

www.pietenatelier.nl

www.silkfromheaven.com

www.pelgrimjoop.nl

www.gastechniek.com

www.fvdwerf.nl

www.jiminmusic.nl

www.vaneunen.nl

www.vaneunen.eu

www.lotus-kindercoaching.nl (deze heb ik niet gemaakt maar deze ondersteun ik technisch)

www.fabandluxury.com (deze heb ik niet gemaakt maar deze ondersteun ik technisch)

www.timmermanhaarlem.nl (deze heb ik niet gemaakt maar deze ondersteun ik technisch)

 

0 comments »

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.