RSS Feed

Handig op de motor

Reacties uitgeschakeld voor Handig op de motor

juli 16, 2013 by rjwerf

Communicatie : 

Sinds vorig jaar hebben mijn broer en ik een headset op de motor, of beter op onze helm.

De keus is gevallen op de Midland BT next. Een set met een groot bereik (zolang je elkaar kan zien (tot 1 mijl) werkt het geweldig.

Onderling praten (echt urenlang), radio luisteren en Telefoneren het werkt echt prima.

Style: "supercte"

Helaas blijkt de antenne redelijk kwetsbaar en deze brak na de eerst week gebruiken al af. Dit kon onder coulance gemaakt worden maar Italianen werken niet zo snel geloof ik want het duurde erg lang..

Geluid is prima, radio is goed niet geweldig en bellen.. tot 130 km/h geen probleem ..

Dit jaar hebben we er 2 afstandbedieningen bij gekocht. Dit om de antenne te sparen maar helaas dit jaar  brak hij bijna weer af en nu ik heb hem zelf maar gerepareerd.

bt_remote

Ook bij de remote hebben we al wat problemen ontdekt.. de achteruit zoek knop werkt niet meer en bij die van jeroen komt de hele unit los.. Na onze tour in Wales moeten ze maar even terug naar Italie…

Regenkleding

  • Jeroen heeft afgelopen jaar een Regen overall bij Motozoom gekocht werkt prima alleen het aantrekken is een crime…
  • Zelf rij ik in mijn Fiets regenpak.. deze is het hele jaar op mijn fiets te vinden voor het woon werk verkeer maar als ik met de motorweg ga stop ik hem in de topkoffer .. Het pak is groot zat en knal blauw (oke een soort smurf dus). Inmiddels is de jas gestolen en moet ik opzoek naar een andere oplossing. Inmiddel web ik bij RAD.eu een regenoveral en een jas gekocht.. die gaan we dit jaar hoop ik niet uitproberen.
  • Vorig jaar hebben we ook maar overlaarzen gekocht om bij erg slecht weer de laarzen droog te houden.. Bij motozoom waren ze toe dacht ik in de aanbieding want ik heb er geen €20,- voor betaald.. Helaas zijn ze bij maat 45 niet heel stevig want Jeroen trapte die van hem al snel stuk.
  • Overhandschoenen.. ECHT super handig als je dagen in de regen rijdt.. dacht ik. maar als je al een beetje nat bent is het niet fijn aantrekken helaas. Ze werken wel goed maar denk er om dat je ze op tijd aantrekt.

Reacties uitgeschakeld voor Handig op de motor

Sorry, comments are closed.